Olipa sydämellinen juttu Samuli Koskisesta. Hienoa, että Somerolla on myös tekijöitä, jotka eivät paistattele julkisuudessa sitä janoten. Kädet multaan, se tärkein on. Tervetuloa Somerolle – näin 10 vuotta myöhässä!
Paluumuuttaja itse

Avain löytynyt Havuharjuntien kevyen liikenteen väylältä. Kysyä voi tuntomerkkejä vastaan Somero-lehden toimituksesta numerosta 050 513 0375.
Toimitus

Nimimerkille Luonto: Olen samaa mieltä. Kaikki moottorikisat pitäisi kieltää Suomessa ja koko maapallolla. Miten yksityisautoilu saastuttaa ilmastoa, mutta ei formulat, rallikisat ynnä muut vastaavat? Myös maanteiden älytöntä suolausta on vähennettävä, rikkoo ajan kanssa teiden päällysteet, saastuttaa luontoa ja lämmittää ilmastoa. Liika suola on epäterveellistä kaikille. Luontoaktivistit ja vihreät, on tässä työsarkaa!
Pörriäinen

Mistä ihmeestä noita ikkuna-, ovi- ja viemäriremonttimiehiä riittää? Pääasiassa vanhusten kiusaksi. Hintatarjous on ollut jopa kolminkertainen rehellisten firmojen hintoihin verrattuna.
Varoitus

Kiitos iloisesta palvelusta Someron kaikissa ruokakaupoissa ja oikeastaan muissakin liikkeissä. Joka puolella avuliaita ja hymyileviä työntekijöitä. Ja ihanaa, kun hymyt taas näkyvät.
Asiakas

Someron kadunvarsien tyhjiin liiketiloihin voisi sommitella edellisten ja entisten toimijoiden historiaa ja kuvia. Se olisi mielenkiintoisampaa kuin tyhjä ruutu.
Nyt välähti!

Jos tuntematon ihminen yrittää soittaa minulle, useastikin, mutta ei laita viestiä perään, en vaivaudu soittamaan takaisin. Laita viesti, nimi ja puhelinnumero siihen mukaan, niin silloin voi ottaa yhteyttä jälkeenpäin.
Pieni vaiva