Tekstarit: Hyvää ruokaa ja seuraa

0
Eläkeliiton Someron yhdistyksen 50-vuotisjuhlia vietettiin viime lauantaina. Yhtenä ohjelmanumerona oli yhdistyksen historiasta kertova kuvaelma.

Nauratti, kun joku listasi somessa Someron TOP 3 -lounaspaikat. Listalle päässyt riemuitsi. Pisti miettimään, onko niitä enemmän kuin kolme? No, ehkä viisi. Vaan missä mainokset?Ruokanörtti

 

Lämmin kiitos Someron terveyskeskuksen keittiölle muusista, josta kovasti tykkään. Kuin hullu polkupyörästä. Muusia sai viime viikolla kolme kertaa, ja oli myös hyvää lohikalaa ja lihamurekepihvejä.

Kiitollisuudella Ari Uotila

 

Lehden tekstivirheet ärsyttävät, nytkin väittävät loppiaisen olevan ensi viikolla.

Ärsyyntynyt

 

Pahoittelut että loppiaiset ja helatorstait ovat menneet sekaisin lehden omassa ilmoituksessa. Somero-lehti ilmestyy siis helatorstaiviikolla vain tiistaina 24.5. Vaikka kuinka yrittää tehdä työt taiten, niin virheitä vain sattuu tai joku asia jää tarkistamatta. Mennään kohti tarkkasilmäisempiä aikoja.

Toimitus

 

Olin Eläkeliiton Someron yhdistyksen 50-vuotisjuhlassa lauantaina 12.5. Sain Hannu Savikosta pyörätuolilleni avustajan lykkäämään minua. Kävimme tervehtimässä Terttu Heinosta ja Pertti Tammista. Sen jälkeen menimme erinoimaiselle lohikeitolle, jonka Ritva Savikko toi minulle. Ilta oli mieleenpainuva ja juhlava, jossa myös Aki Lindén puhui. Oli lauluja, runoja ja historiikkia.

A.U.