Ihana musiikkitapahtuma

0

Ensi keskiviikoksi Somerolle luvatun artistinimi Illan keikka urheilukentällä on iloinen ja lämmin yllätys kylmäksi osoittautuneeseen toukokuuhun. Suuri kiitos järjestäjille, että toiveiden mukainen tapahtuma on tänne toteutunut.

Musiikilla on ihmeellisiä voimia. Eilen Helsingin Sanomat kirjoitti amerikkalaisen tiedelehden tutkimuskatsauksesta, jossa musiikin todetaan voivan hoitaa niin ihmisen mieltä kuin fyysistä terveyttä.

Miten kiva uutinen kaikille musikanteille! Musikantti voi paremmin, mikä nyt on todettu. Tutkimuksessa mitattiin yleisterveyden lisäksi muun muassa fyysistä suorituskykyä, kivun kokemuksia, elinvoimaa, sosiaalista kyvykkyyttä ja mielenterveyttä. Musiikin todettiin olevan yhteydessä merkittävään hyvinvoinnin paranemiseen.

Somerolle tuleva tähti Ilta Elina Silva (o.s. Fuchs ) on suomalais-saksalainen laulaja-lauluntekijä. Alun perin hän tuli tunnetuksi vierailevana solistina Cheekin ”Sillat”-kappaleella 2015.