Ilmoittaudu poliisille!

0
Kesäisessä kuvassa tienvarsipusikoita Helsingintien reunamilla.

Hei sinä joka viikolla 18 aiheutit vaaratilanteen Somerolla Sinikedon mutkassa, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus, käy ilmoittautumassa Salon poliisilaitoksella, saanet pienemmän tuomion.

Kojelautakamera

Hyvät somerolaiset, suosittelen tilaamaan taksikyytinne Menevä-taksin kautta, jos haluatte ystävällistä ja hyvää palvelua.

Kiitollinen asiakas

Pusikot kasvavat iloisesti tieojien pohjilla. Lehden palstoilla Elyn edustaja kertoi pontevasti viime vuonna, että pusikot poistetaan – jutuksi jäi! Taitaa Elyn prioriteetti olla käsittämättömien kaiteiden laitto lähes joka notkoon ja rumpujen viereen nykyään.

Järki ohoi

Vaikka itse käyttää yhä maskia, ei tarvitse mulkoilla kiukkuisesti maskitonta. Maskisuositus on poistettu. Nyt se on jokaisen oma asia, käyttääkö vai ei, ja se valinta kullekin suotakoon.

Huulipunat näkyviin

Löytyisiköhän mistään opastajaa vanhan omenapuun leikkaamiseen? Vai onko jo myöhäistä tänä vuonna?

Epätietoinen

Kyllä ovatkin taitavia nämä somerolaiset kauneuden ammattilaiset. Muuttumisleikin kaunis lady tuli entistäkin upeammaksi.

Ihastunut

Pehmistä Somerolta! Pehmistä on saanutkin etsiskellä Someron kesissä. Jostakin on joskus saanut, mutta usein olen jäänyt ilman. Nyt näin ison kyltin, että löytyy. Kiitos!

Pian testaamaan