Miltä kuulostaa Paras Mahdollinen Konsertti?

Teksti Olli Luukkola
Someron urheilukentällä järjestetään ensi viikon keskiviikkona 25. toukokuuta Paras Mahdollinen Konsertti. Kyseessä on koko perheelle suunnattu ilmainen, ikärajaton ja päihteetön tapahtuma. Sen järjestämisestä vastaavat Someron kaupungin vapaa-aikapalvelut ja sosiaalitoimi sekä nuorisoneuvola sekä Someron Kulttuuri.

– Tapahtuman suunnittelu lähti käyntiin, kun saimme ajatuksen suunnata lahjoituksena saatuja testamenttivaroja nuorten hyväksi, kaupungin johtava sosiaalityöntekijä Maija Mero taustoittaa.

Konsertin halutaan ilahduttavan etenkin nuoria, ja siksi heidän äänensä nostettiin kuuluviin myös esiintyjiä valittaessa. Pääesiintyjäksi valittiin Kiiruun koulukeskuksessa järjestetyn äänestyksen pohjalta virtuoottinen laulaja-lauluntekijä Ilta. Hänen lisäkseen tapahtumassa esiintyy somerolainen bändi Oxroad 52 sekä Sykkeen Showdance-ryhmä.

Tapahtuma-alueen portit avataan kello 16.45. Sisäänkäynti on Kiiruun puiston puolelta. Yleisön toivotaan saapuvan paikan päälle jalkaisin.