Kysymys ja vastaus uimahallista

0
Uimahalli

Someron uimahalli on helmi. Henkilökunta on ystävällistä. Siisteys on huippuluokkaa. Jumpat ovat monipuolisia. Nyt tätä ihanuutta on kuitenkin alettu rajoittaa. Jumpat loppuivat jo huhtikuun lopussa, miksi? Hyvänä lisänä toki Hydrohex-jumppaohjelma, mutta silti. Ja hallin kesätauko alkaa jo 20.6. Ymmärrän että puhdistustoimia varten huoltotauko tarvitaan, mutta nyt turhan aikaisin. Olisi kiva jos jollain olisi antaa vastaus kysymyksiin. Hyvää kesää uimahallin väelle.

Himouimari

Kiitos mukavasta palautteesta. Kevätkauden ohjatut liikuntaryhmät jäävät tosiaan tauolle huhtikuun lopussa, mutta kesäkaudeksi on tarjolla monenlaista ohjattua liikuntaa kaupungin, urheiluseurojen ja paikallisten yrittäjien toimesta (ohjelman löydät https://www.somero.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/liikunta/kesan-liikuntatarjonta/). Uimahallille tehdään tänä kesänä kattavampi huolto ja peruskorjauksia (mm. käyttövesilinjaton uusiminen), näiden johdosta kesätauosta tulee aikaisempaa pidempi. Mukavaa ja aktiivista kesää kaikille.

Saija Ahola, Someron vapaa-aikapäällikkö

Kannattaisi pitää jätskikiskoja auki Tiistai- ja Keskiviikkokisojen jälkeen. Tulijoita olisi. Nyt vain pettyneitä pikkuisia.

Toimitsija

12 opetuslasta tietää. Ei täällä skeittiparkkeja tarvita.

Lapset ja nuoret hiljaa

Ruusuja terveyskeskuksen lääkäri Juho Ruotsalaiselle. Vastaanotolla olit empaattinen, asiakaskeskeinen, kuunteleva ja määrätietoinen ratkaisuissasi – tilanteen kaikin puolin hallitseva. Tunsin olevani erittäin hyvissä käsissä, jatkohoitoon lähden turvallisin mielin ja oikein reseptein.

Pelkäävä potilas

Koskahan ehditte Härkälän venelaiturit korjata.

Odotteleva

Somerolta kultaa. No, löysin minäkin kullan Somerolta.

Arvokasta

Iso Kiitos Pihlajakylän, Tervaskannon ja Mäntykodin yhteisestä Nostalgiapäivästä! Kellohameet, Monokas, vanhat autot, Pihlajakylä-projekti, Someron Kaupunki ja te, jotka teitte ylimääräistä työtä osastoilla varustaessanne asukkaita lämpimin vaattein ja kulkuvälinein. Vapaaehtoisten saattajien kanssa tarjositte monelle ikääntyneelle mahdollisuuden maistella grillimakkaroita ja muistella vanhojen autojen mieleen tuomia mieluisia tapahtumia.

Hieno idea