Mikko Lundénin ehdokkuus varmistettiin

0
Mikko Lundén

Varsinais-Suomen perussuomalaisten piiri vahvisti salolaisen kansanedustajan Mikko Lundénin , 43, ehdokkuuden ensi kevään eduskuntavaaleissa.
Lundén istuu parhaillaan eduskunnassa ensimmäistä kauttaan. Hän on myös maa- ja metsätalousvaliokunnan jäsen sekä työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan varajäsen.
Eduskuntatyön ohella Lundén on K-Market Someron kauppias.
– Ruuantuotanto kärsii räjähtäneistä tuotantokustannuksista, ja suomalaisen ruuan huoltovarmuus on vaakalaudalla. Tähän tarvitaan helpotusta pikaisesti esimerkiksi veroalennusten keinoin. Myös maailman kunnianhimoisin ilmastopolitiikka kurittaa alaa. Meillä on vastuullisia maa- ja metsätalousyrittäjiä, joita ilman tuotanto siirtyisi maihin, jossa ympäristöstä ei välitetä vähääkään. Suomainen yritys ja työpaikka on ekoteko, Lundén toteaa.