Mitä ajattelet kevään merkeistä?

0

– Olen laittanut oppilaat tälle asialle, he lähettävät mulle kuvia. Olen jo saanut kuvan sammakonkudusta. Siitä saa lisäpisteitä ympäristö- ja luonnontietoon. Itselle muuttolinnut on kevään kiva ja paraskin juttu. Kai pääskynen on ykkösenä, Netta Mäenpää iloitsee.

 

 

 

 

 

Ida Koivu

– Mieleen tulee kukkaset. Sini- ja valkovuokot. Ja ne mitkä tulee ensimmäisinä – leskenlehdet – ne keltaiset kuitenkin. Saa myös hakea jätskiä kaupasta, Ida Koivu haaveksii.

 

Emmi Kasurinen

– Mulle tärkeää on lämmin ilma ja lintujen laulu. Ja se kun luonto alkaa vihertää. Ja lämpö, Emmi Kasurinen maistelee omaa kevättään.

Marjo Bjrökman

– Odotan puutarhatöitä. Maanmuokkaimen kanssa on jo möyritty. Omassa kasvimaassa parasta on juureslinja, peruna ja lanttu. Lantuista voi tehdä vaikka mitä; leivonnaisia, voi paistaa, hauduttaa ja pistellä raakana, Marjo Björkman luettelee.