MLL:n Varsinais-Suomen piiri kiittää ukrainalaisperheitä auttavia Somerolla

0
uvateksti Opettajat (vas.) Maarit Laurento ja (oik.) Julia Topchii ovat tehneet loistavaa työtä ukrainalaisten maahanmuuttajien nuorten opetustyössä Somerolla. Keskellä naisia kiittänyt Aulis Kankare MLL:n V-S piirin piirihallituksesta.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin piirihallituksen jäsenet kiittävät Perheiden päivän 15.5. kunniaksi tänä vuonna ukrainalaisia perheitä auttavia henkilöitä. Kiitokset osoitetaan Somerolla ukrainalaisten opetuksesta vastaaville Juliia Topchiille ja hänen työparilleen Maarit Laurennolle.
MLL:n V-S piiri kukitti ihmisiä ympäri Varsinais-Suomea.
Piirihallituksen Aulis Kankare kertoo, että Topchii ja Laurento ovat tehneet loistavaa työtä. Opetus on nyt käynnissä 12 lapselle.
– Topchii ja Laurento ovat saaneet hyvin lyhyessä ajassa järjesteltyä sekä suunniteltua ukrainalaisten perusopetuksen Somerolle. Topchii toimii etenkin myös muutoin tarvittaessa tulkkina ja on ollut myös virkatyönsä ohessa perheiden apuna, Kankare kertoo.
Loput kiitokset menivät Turkuun, Kaarinaan, Paimioon, Ruskolle, Naantaliin, Paraisille, Saloon, Vehmaalle ja Loimaalle.