Vanhojen tanssit onnistuivat

0
Vanhojen tanssit muuttuivat sitä vauhdikkaammiksi, mitä pidemmälle juhla eteni.

Tänä iltana perjantaina pääsee katsomaan juhlaa monitoimitalolla

Parempi myöhään kuin milloinkaan, näin sitä vanhastaan sanotaan. Ja niin myös vanhojen tanssien päivänä. Tänä keväänä näin voidaan todeta, sillä lähes aina lumi on ollut maassa juhlapäivän aikaan.

Iltapuku- ja väriloistoa karkkikaupan tapaan monitoimitalon eteisaulassa: Riikka Virkki, Netta Lehtonen ja Iida Heinäsmäki.

Lukion rehtori Merja Klemola varmistaa, että normaalisti vanhojen päivä on ollut ennen koulujen hiihtolomaa.

Klemola toteaa, että siirtäminen vaikuttaa ihan onnistuneelta ratkaisulta. Karonkan takia on aiemmin talvella tupannut olemaan liiankin kiire.

– Kyselin opiskelijoilta, että siirretäänkö niin että karonkat ja vanhat eivät ole samassa. He olivat hyvin myöntyväisiä.

Kumarrus, ja kulku pareittain läpi porteista.

Näin tehtäneen myös vastaisuudessa.

– Voisin ajatella, että ratkaisu siirtämisestä olisi pysyvä. Mutta ei ihan tähän kohtaan, vaan että vanhat tanssisivat huhtikuun puolivälissä. Sitä jo suunnitellaan, Merja Klemola myöntelee.

Päivän onnistuminen ei jäänyt kiinni siirtymisestä ja pitkittymisestä. Päinvastoin.

Ritva Oksanen oli jälleen ohjannut tanssiaisista viihteellisen ja näyttävän esityksen, todellisen ”juhla-shown”. Mukana oli riittävästi vanhaa, mutta myös ripaus uutta, sillä koko ajan pitää jonkin verran uusiutua.

Juhlan juontajapari Alina Ojala ja Atte Järvenpää.

Juhlan juontajina olivat osaavat ja sujuvat Alina Ojala ja Atte Järvenpää. Vanhojen tervehdyksen lausuivat puolestaan sujuvat ja osaavat Rosa Fonsell ja Juho Leppä.

Kuka vaan pääsee seuraamaan wanhojen juhlaa tänä iltana monitoimitalolle. Huomioiden kuitenkin koronan voimassaolon edelleen.

Lisää kuvia julkaistaan tiistain Somero-lehden myötä. Siihen asti kuulolle.

Tanssiaisten iloa!