sunnuntai 3. 7. 2022

Onnea Someron lukion 53 uutta ylioppilasta!

0

Tänä keväänä Someron lukiosta tulee 53 uutta ylioppilasta.

Valkolakin saavat päähänsä: Aalto Touko, Alanko Fanni, Andersson Elmeri, Aunola Nelli, Björklund Jenna, Dong Liangxu, Elomaa Emma, Frankberg Adeliina, Friberg Oona, Fromholtz Moona, Grönholm Minttu, Haho Anu-Liisa, Harju Aada, Heinonen Linnea, Heinonen Veeti, Helmi Joona Aleksi, Hulkkonen Laura, Jurva Elina, Järvenpää Paavo, Kakko Viivi, Kesäniemi Aino, Klemola Markus, Kontio Valtteri, Korpihuhta Niko, Krivosejeva Juliana, Kuisma Eveliina, Kuula Veera, Lehtinen Emma, Maaniitty Marianne, Mikkola Kasper, Mäkinen Lotta, Mäkinen Silja, Mäntymaa Juuda, Nurminen Kasperi, Nurmisto Hilla, Nyström Efi, Pulakka Joel, Puotsaari Niko, Romu Venla, Siikanen Noora, Silander Riikka, Simola Elina, Sinkkonen Miina, Stark Oona, Terkola Mira, Uusitalo Janita, Varjus Linnea, Vartemaa Olivia, Veikkola Katri, Vikstedt Julia, Virta Olli-Oskari sekä kaksi ylioppilasta, jotka eivät halua nimeään julkisuuteen.