Päivän pelastus!

0
Kassat saavat nyt kiitosta. Kuvassa K-Supermarket Härkätien Mari Tuomola.

Ruokakauppojen asiakaspalvelijat tuntuisivat olevan iloisimmillaan heti aamusta, mikä kummastuttaa; itse kun en silloin(kaan) jaksa hymyillä. Eli kiitos teille päivien piristeet, kun jaksatte tuoda aurinkoa synkkyyden keskelle! Voitte pelastaa monen päivän. Mukavaa myös, kun henkilökunta tervehtii ja tulee tutuksi!

Yksinäinen

Paljon kiitoksia kortista, jossa on Hangon ortodoksinen kirkko.

Max

Ja niin oli yks miäs Turus: Juu mää muistan, meit oltiin Raurankarun kuuren kymmenenkuuren kohral maroi poimimas. Sit saroi niin pirust, mut mää nypein vaa!

Hellurei

Samal kun paan kiittäen vallan mainiost Vappu-pöhinäst, mainostan ja kiittelen tekstaripalstan pitäjää mukavast tarinoinnin mahrollisuurest. Täyttä asiaa ja asian tynkää tuntuu piisaavan.

Ou mai kood

Pysäköin autoni S-marketin parkkipaikalle tiistaina 3.5. joskus puolenpäivän jälkeen. Huomasin eilen, että Toyota Yarikseni matkustajan puoleiseen takalokasuojaan oli ilmestynyt naarmu. Se on niin suuri, että vahingon aiheuttaja ei voinut olla huomaamatta sen syntymistä. Harmittaa kovasti, sillä auto on aivan uusi. Eikö Somerolla ole rehellisiä ihmisiä? Mitään lappua ei auton oveen/ikkunaan ollut jätetty eikä mitään yhteydenottoa myöhemminkään tullut. Jos tunnet omatunnossasi pistoksen, ota yhteyttä numeroon 040 5225923.

Heti uusi auto korjaamoon

Jos vastaukseni sai sinut synkkyyden poluilta paremmalle mielelle, tunnen itsekin osuneeni maaliin.

Hyvää kevään jatkoa