Unelmien liikuntailtapäivä

0
Frisbeetä heittämässä Oskari Kaukonen, Joona Härmä, Iiro Pusa ja Anton Härmä.

Teksti ja kuvat Tarja Kauppinen

Someron kaupungin liikuntapalvelut ja Someron Sydänyhdistys järjestivät yhdessä Unelmien Liikuntailtapäivän.
– Se on liikkumisen juhlapäivä, jolloin on tarkoitus kannustaa kaikkia liikkumaan tavalla tai toisella. Liikuntailtapäivää vietetään täällä Somerolla tänä vuonna osana Sydänviikkoa, jonka teemana on iloa ruuasta ja hyvää mieltä ruokapöytään, kertoo Eeva-Maija Kara kaupungin liikuntapalveluista. Työparinaan hänellä oli tilaisuudessa liikunnanohjaaja Mira Teräväinen.
Yhteistyökumppaneina tapahtumassa olivat Someron Ratsastajat, joiden keppariradalla olivat Sara Harhala ja Marika Haake , Someron Voiman jalkapallojaosto ohjaajinaan Henri Hakamäki, Ilmo Nokka ja Eerika Haalijoki sekä Someron Syke ja Someron Esan Frisbeegolf-jaosto.
Frisbeegolf-kentällä viihtyivät innokkaimmin Oskari Kaukonen, Joona Härmä, Iiro Pusa ja Anton Härmä.
Sykkeen tytöt esittivät voimisteluesityksen, jonka nimi oli Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi.
– Esityksen koreografian on tehnyt Hymy Larimo-Tullila ja ohjannut Olivia Vartemaa sekä Lotta Mäkinen. Nuoret osallistuvat tällä esityksellä tänä kesänä Tampereen ja kesällä 2023 Amsterdamin Gymnaestradaan, Kara selittää.
Akustinpuistossa ja sen ympäristössä kiersi myös Penkkilenkki, jossa oli erilaisia liikunnallisia tehtäviä ja hyvinvointivinkkejä. Lenkkiä olivat kiertämässä Seija Vanhanen ja Eila Kukkonen.
– Liikumme paljon. Kävelemme, käymme punttisalilla ja uimahallissa ja ajamme pyörällä, naiset luettelevat.