Veikka Sarén triathlonin EM-kisoihin Puolaan

0
Veikka Sarén

Teksti Aulis Tiensuu, kuva Jane Iltanen/TS

Someron Esan Veikka Sarén matkustaa Suomen edustajana ensi viikonloppuna Puolan Olsztynissa järjestettäviin triathlonin EM-kisoihin. Lajina siellä on lyhyiden matkojen supersprint.
Kilpailu on Sarénille ensimmäinen M23-sarjassa, kun viime vuonna hänen sarjansa oli vielä 19-vuotiaat.
Hyvin sujuneen harjoituskauden jälkeen Sarénin piti avata kilpailukautensa jo runsas viikko sitten kansainvälisessä kisassa Italiassa, mutta pahaksi onneksi jokin virussairaus iski toukokuun alussa ja kilpailumatka oli peruttava.
EM-kisamatkakin oli kysymysmerkkinä vielä viikko sitten, mutta nyt näyttää jo paremmalta ja näillä näkymin Sarén on lähdössä kisamatkalle.
– Tein lauantaina ensimmäisen vähän reippaamman treenin, joka sujui jopa odotuksia paremmin. Mitään sen suurempia odotuksia sairastelun vuoksi ei kuitenkaan ole. Mielelläni lähden kisaamaan ja hakemaan finaalipaikkaa, joka vaatii todella hyvän onnistumisen, kertoo Veikka Sarén lähtövalmisteluja tehdessään.