Kiitoksia!

0
Teatteri Tuntemattoman tämän kesäisessä Tuntematon sotilas -esityksessä on mukana vahva edustus Somerolta. Rooleissa ovat Nikolai Saukkonen (vänrikki Kariluoto), Petri Känkänen (alikersantti Rokka), Tiina Toivonen (Lyyti Rokka) sekä Ville Karvonen (alikersantti Lehto). Heidän lisäkseen näytelmässä ovat mukana tästä kuvasta puuttuvat Jorma Lastunen (vänrikki Koskela) sekä Juha Heikkilä (alikersantti Hietanen).

Kiitos kaikille teille, jotka olette auttaneet muuttajia aivan hiljaisuudessa, ilman mitään julkista kiitosta. Teitä on paljon.

Lissu

Olin sunnuntaina katsomassa Tuntematonta Sotilasta Jokioisilla. Paras teatteriesitys ja ohjaus ja dramatisointi, minkä olen koskaan nähnyt. Loistavia roolisuorituksia ja hyvin liikuttava. Elävä musiikki ja näyttelijöiden äänet upeat.

Kiitos Teatteri Tuntematon