Kivistä ja taskupalvelusta

0

Taas tarttee ihmetellä. Muutaman vuoden lenkkeillyt pitkin ja poikin. Olen yhteen touhuun/menettelyyn kiinnittänyt huomioni. Pelloilta heitetään kivet yleisen/yhteisen tien ojaan. Niin säästetään omia koneita, mutta toisen niin väliä, vai? Eikö yrittäjillä olekaan yhteistyö ja avunanto sopimusta? Minusta ei hyvä.

Kuin olis toisinpäin

Kiitos virsistä kanttorille sunnuntain jumalanpalveluksessa Someron kirkossa, oli paljon tuttuja virsiä, mm. Suvivirsi.

Näitä mukana laulava

Kyllä olisi hienoa jos yritykset käyttäisivät puolikin tuntia yhtenä päivänä ja siivoaisivat omistamansa tontin ja ojat roskista. Kiitos!

Vinkkaaja

Nettisivuilla Somero antaa itsestään todella kivan kaupungin kuvan, jossa on mukava olla. Toivoisin, että sinne saataisiin myös info: Autottomat mökkiläiset ja viikonlopun viettäjät älköön vaivautuko tänne. Tämän varmistamiseksi, olemme jälleen lakkauttaneet kaiken julkisen liikenteen viikonlopun osalta. Näin toimii yksityisautoilu-myönteinen kaupunki, Somero.

Kohta ex-mökkiläinen

Kansanedustaja sanoi tekstiviestipalstalla, että jää kuulijan varaan onko kunnianhimoinen ilmastopolitiikkamme ollut hyväksi maataloudellemme vai ei. Toivoisin kansanedustajalta hyvin uppoavan ja helpon populistisen iskulauseen sijaan konkretiaa: Miten nykyinen ilmastopolitiikka poistaa kotimaisen ruoan kaupoista ja mikä olisi teidän ratkaisunne?

Vallan vahtikoira

Kiitos kotihoito uuden sijaisen ohjaamisesta ja huomioon ottamisesta. Hoitajana tuli hyvä mieli. Teillä on hyvä työilmapiiri ja oikea asenne työhönne. Tulen toistenkin.

Forssalainen

”SomeroTaskussa on mobiilissa verkkoselaimessa toimiva verkkosivu, jonka tavoitteena on yhdistää natiivin mobiilisovelluksen ja responsiivisen verkkosivun parhaat puolet.” Näin kertoo kaupungin tilaama SomeroTaskussa minunkin puhelimeeni. Onpa insinöörin laatima muistokirjoitus. Koko mainostettu homma jää käyttöä vaille, koska teksti on mikroskooppisen pientä. Tarkoitettu insinöörien kiikareille?

No voihan nyt