Kuljetko merkityillä poluilla luonnossa

0

– Kyllä! Melkein joka päivä käyn lenkillä luonnossa, mutta tuolla Forssan suunnassa. Reitit vaihtelevat ja koira myös seuraa mukana mielellään, Ella Salko vastaa.

Harri Harberg

– En enää. Aikaisemmin liikuin kuntoradoilla, mutta olen tullut vanhaksi – raihnaiseksi. Liikkuminen niissä kannattaisi, mutta kun ei vaan jaksa. Yritän silti käydä lenkillä kolme kertaa viikossa, tasaisella tiellä, Harri Harberg pohtii.

Jenni Koski

– En oikeastaan, harrastan pyöräilyä. Pyöräilen tuolla maantiellä puolitoista tuntia kerralla, eli vajaa 30 kilometriä päivässä. Maisema vaihtuu ja saa tuntea luonnon tuoksuja tähän aikaan vuodesta, Jenni Koski myöntää.

Vesa Nokelainen

– En, asun sen verran syrjemmässä, että siinä on hiekkatiellä ihan tarpeeksi tilaa liikkua. Ei tarvitse lähteä mihinkään erikseen. Liikun päivittäin, suunnilleen pari kilometriä. On pakko liikkua, ei muuten mitään tulee, Vesa Nokelainen päättelee.