Liipola jäi ilman MM-kisapaikkaa

0

Aulis Tiensuu

Henri Liipola oli sunnuntaina rankingpisteissä yhden sijan päässä MM-kisapaikasta ja paransi Oulussa vielä pistekeskiarvoaan. Mutta niin vain kävi, että kaikilla moukarinheittäjillä oli kova loppukiri, kun lopullisella rankinglistalla Liipola sijoitus putosi 38. sijalle. Näin ollen MM-kisapaikka jäi tällä kertaa haaveeksi.

Suomen moukarimiehistä rankingin kautta paikkansa lunastivat Tuomas Seppänen ja Aaron Kangas . Naisista Krista Tervo ja Silja Kosonen on jo aiemmin valittu tulosrajan tehneinä kisoihin, mutta Suvi Koskinen jäi rankingin perusteella myös niukasti edustuspaikasta.

Tätä luettaessa tiedetään jo Henri Liipolan torstai-iltana Oslon kansainvälissä kilpailuissa tehdyt tulokset. Moukarinheittäjät kokoontuvat viikonloppuna omille karnevaaleilleen Kaustisissa.