Luvaton automiitti häiritsi ja pelästytti keskustassa

0
Luvattomia automiitinkejä on ollut Somerolla useampanakin vuotena. Kuva on K-kaupan turvakamerasta.

Someron keskustassa, K-Supermarket Härkätien pakkipaikalla järjestettiin viime lauantaiyönä luvaton automiitti.
Kauppias Mika Pukkila soitti virkavallan paikalle.
– Nyt poliisi myös tuli! Tilannetta selvittämään saapui kaksi poliisipartiota ja moottoripyöräpoliisi. Viime vuonna pihalla oli samanlainen kokoontuminen, eikä poliisia soitosta huolimatta paikalle saatu, kertoo Pukkila.
Lounais-Suomen poliisista ei osattu kertoa tarkempia yksityiskohtia Someron tapauksesta, mutta sekä auto- että mopomiitinkejä on ollut parin viikon sisään Lounais-Suomessa useampia.
Facebookissa Someron ilmoitustaulu -foorumissa muutama postaaja otti esille kovan paukkeen, joka kuului puoli kolmen aikaan yöllä. Sitä epäiltiin ilotulitteiksi ja jopa ampumiseksi, sarjatuleksi.
Samaisessa paikassa julkaistiin kuitenkin myös video, josta selvisi, että erään paikalla olleen Mersun pakoputkea oli rukattu niin, että se paukkui kovaäänisesti.
Kauppias Mika Pukkila on todella harmissaan siitä, että kaupan pakkipaikkaa käytetään tämäntyyppisiin luvattomiin kokoontumisiin.
Pari vuotta sitten hän asensi alueelle 15 betoniporsasta estääkseen kuminpolttoa, mutta nyt on otettava järeämmät konstit käyttöön.
– Aion sulkea meidän ja Kuisman liikkeen välissä olevan kulkureitin betoniporsailla. Harkitsen myös koko alueen aitaamista, hän toteaa.

nuoriso hurjastelu auto liikenne