Marjaana Sorokin hallintojohtajaksi hakevien joukossa

0
Marjaana Sorokin

Kaikkiaan 11 hakijaa on kiinnostunut Someron kaupungin hallintojohtajan paikasta. Uusi hallintojohtaja on tarpeen palkata, sillä nykyinen hallintojohtaja Hanna Saarni aloittaa elokuussa noin kaksi kertaa Someroa asukasluvultaan isomman Forssan kaupungin hallintojohtajana.
Hakijoiden joukossa on Someron nykyinen perusturvajohtaja Marjaana Sorokin. Toinenkin vastaavaa virkaa tekevä, Huittisten vs. perusturvajohtaja Heli Kaskiluoto on hakijoiden joukossa.
Virkaa hakevat niin sanottuina kaupunginvirkataustaisina myös Turun kaupungin erityisasiantuntija Outi Laikko, Helsingin kaupungin kehityspalveluiden yksikönjohtaja Mikael Neuvonen, Kaarinan kaupungin tiedottaja Katarinia Wirén ja Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten perusturvakuntayhtymä Akselin hallintopalveluiden päällikkö Janne Samstén.
Muut hakijat ovat Keminmaan määräaikainen talous- ja henkilöstöjohtaja Rauno Maaninka , Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin controller Piia Olkinuora , Keskustan Etelä-Hämeen piirin toiminnanjohtaja Timo Oravainen , Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen henkilöstösuunnittelija Anita Reiman ja Kosken Tl:stä olevan Saneeraus ja Maalaus Vapaavuori Oy:n siivous- ja toimistotöitä tekevä Birgit Vapaavuori.