Merja Teräväiselle ja Mirjam Tynkkyselle kolme viestikultaa

0
Mirjam Tynkkynen

Teksti Aulis Tiensuu

Somerolaiset Marja Teräväinen ja Mirjam Tynkkynen juoksivat Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijain viestijoukkueissa kolme SM-kultaa Helsingissä viime viikonloppuna. Molemmat olivat mukana N65-sarjan 1000 metrin, 3×400 metrin ja 3×800 metrin kultajoukkueissa. Lisäksi Merja Teräväinen sai hopeaa 4×100 metrin viestistä.

Merja Teräväinen

Esko Tynkkynen saavutti SM-pronssia VSVU:n M70-sarjan 1000 metrin viestissä sekä kaksi viidettä sijaa, jotka tulivat 3×400 m ja 3×800 metrin viesteistä.

Kesän päätavoitteena useiden aikaisempienkin kansainvälisten arvokilpailujen kävijälle Mirjam Tynkkyselle ovat heinäkuun alussa Tampereella pidettävät veteraaniurheilijoiden MM-kilpailut. Niissä hänen ohjelmassaan ovat 5000 metrin ratajuoksu, 8 kilometrin maastojuoksu sekä puolimaraton.

– Tavoitteenani on pysyä terveenä kisoihin saakka sekä juosta sitten niissä kesän parhaat juoksut, kertoi Tynkkynen kisasuunnitelmistaan.