– Meillä tykätään syödä entrecotea, naudanlihaa, se on parasta. Mukana menee erilaisia nakkeja. Ukrainassa grillataan ehkä enemmän – tai ainakin saman verran kuin Suomessa. Me grillataan joka viikonloppu ja syödään ulkona, jos on kaunis aurinkoinen ilma, Olga Bryntseva vastaa.
– Naudanpihvi on mielestäni parasta. Ei marinadiin, vaan laitan aina pintamaustetta ja vielä maustevoin. Niin luulen, että hiilillä tulee parasta grilliruokaa, Fanni Mattila vastaa.
– Grillipihvi, joista eniten pidän porsaanlihasta. Ympärille pekonia ja vielä herkkusieniä. Se on hyvää. Ja grilleistä hiiligrilli, Jaana Seppänen makustaa.
– Varras, ja siinä on sitten sisäfileetä, paprikaa ja herkkusieniä. En minä oikein muuta grillaa, kuin vartaita. Tykkään käyttää kaasugrilliä, Maarit Koli sanoo.