Miksi lehti ei tule mökille…

0

Posti on ottanut nyt osittain käyttöön koneavusteisen lajittelun ja sen seurauksena lehtiä ei ole saatu toimitettua aina perille.
– Syy on se, ettei Postin tiedossa oleva osoite ole sama kuin lehden toimitusosoite. Sanomalehtiä ei osoiteselvitetä, joten lehti jää tällöin kokonaan saamatta. Tämä vaikuttaa esimerkiksi siinä tapauksessa, kun lehti halutaan loman ajaksi kesämökille, kertoo Somero-lehden päätoimittaja Sari Merilä.
– Asia korjaantuu tekemällä Postin verkkopalvelussa maksuttoman rinnakkaisosoiteilmoituksen. Aiemmin on riittänyt, että kesämökkiosoite ilmoitetaan vain lehdelle, mutta nyt ilmoitus pitää siis tehdä kahteen paikkaan eli postiin ja lehdelle, Merilä neuvoo.
Lisätietoa aiheesta löytyy Somero-lehden tilaajapalvelija.fi -sivulta, jonne on nyt perustettu aihetta käsittelevä uusi Ajankohtaista-sivu.