SoVo Futsalilla yhdeksän pelaajasopimusta

0
Arber Istrefi hyökkää ensi kaudellakin somerolaisjoukkueen riveissä.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron Voima Futsal on kevään aikana päässyt hyvään vauhtiin joukkueen rakentamisessa liigakaudelle 2022–23. Seura on tehnyt jatkosopimukset yhdeksän jo aiemmin SoVoa edustaneen pelaajan kanssa.
Tuoreimpana nimenä jatkosopimusten listalle liittyi Futsal-Liigan moninkertainen maali- ja pistekuningas Arber Istrefi, 32. Hän aloitti somerolaisseurassa syksyllä 2014, joten Istrefi on nyt valmistautumassa yhdeksänteen kauteensa SoVon riveissä.
Tuttua, kokenutta pelaajakaartia tulevan kauden SoVo-miehistössä edustavat myös Seferin veljekset Valdrin, 33, ja Valmir, 29.
Valdrin Seferi toimii jatkossakin pelaamisen ohella joukkueen päävalmentajana. Apuvalmentajakseen Seferi saa valmennuspuolella uraansa aloittelevan Istrefin ja pelitapahtumien aikana valmentajana toimii viime kauden tapaan joukkueen manageri Jarkko Ihalainen.
Maalivahdeista jatkokontrahdin SoVon kanssa ovat tehneet Nevzat Mustafa ja Niko Rikkilä . Viime kauden kenttäpelaajista mukana ovat jatkossakin nuoret lupaukset Vilho Ståhlström, Elmeri Andersson, Jasper Joosela ja Rinor Karaqa.