Sykkeen huima tarjonta esiteltiin kevätnäytöksessä

0
Tanssillinen voimistelu.

Someron Syke näytti jälleen kerran kevätnäytöksessään, miten monenlaista toimintaa seuralta löytyy. Tarjontaa löytyy niin vauvolle kuin eläkeiänkin saavuttaneille.
Vuoden jumppaajaksi valittiin Kaija Parko.
”Vuoden jumppaaja on löytänyt jumppaamisen ilon uudelleen aikuisiällä. Hän rohkeasti kokeilee erilaisia jumppia ja on löytänyt niistä itselleen mieluisimmat. Viikkotunneista hän osallistuu lattareihin, lavikseen, asahiin sekä kehonhuoltoon. Jumpassa hän tekee liikkeet tunnollisesti ja ylläpitää hurttia huumoria”, valintaperusteissa todettiin.
Vuoden ohjaajan tittelin sai Linnea Heinonen.
”Vuoden ohjaajamme on osoittanut olevansa kehittymishaluinen, ja hän onkin aktiivisesti osallistunut erilaisiin koulutuksiin, seuran yhteisiin tapahtumiin sekä on opetellut paljon itse. Ohjaajana hän on ehdottoman luotettava ja tunnollinen. Oma innostus liikkumiseen ja liikuttamiseen huokuu hänestä. Hänen ohjaustyylinsä on selkeä, osallistava ja innostava ja hänellä on taito hallita isompiakin ryhmiä. Hän on ollut esimerkkinä monille nuoremmille ohjaajillemme, joille hän on opastanut tuntien suunnittelua, toteuttamista ja erityisesti seuratyössä tarvittavaa reipasta asennetta.”
Syke on tullut Heinoselle tutuksi jo pienenä tyttönä. Telinevoimistelujen ja erilaisten tanssiryhmien kautta hän on toiminut ensin apuohjaajan ja nyt pääohjaajan tehtävissä. 2017 ohjaajana aloittanut Heinonen on toiminut ohjaajana Microdancessa, Minidancessa ja telinevoimisteluissa.
Kevätnäytöksessä huomioitiin myös Someron kaupungin Vuoden seuratyöntekijä 2021, Sari Mäki-Latikka, jolle kaupungin edustaja Antti Kotti kävi ojentamassa kukat ja palkinnon.
Puheessaan Kotti toi esiin yhteisöllisyyden merkityksen ja oli vaikuttunut siitä, miten se näkyi myös Sykkeen kevätnäytöksessä. Hän myös kiitti urheilun talkoolaisia.
– Esitys meni hyvin ja oli ilo huomata, että katsojia oli katsomossa vanhaan malliin paljon. Lisäksi kaikki esiintyjät nauttivat päästessään esiintymään parin vuoden tauon jälkeen, iloitsi Sykkeen sihteeri Mari Laine .