Tekninen johtaja Marko Mäkinen irtisanoutui

0

Tekninen johtaja Marko Mäkinen on jättänyt tämän viikon tiistaina 28.6. irtisanoutumisilmoituksen, jossa hän ilmoittaa irtisanoutuvansa Someron kaupungin teknisen johtajan tehtävistä.
Irtisanoutuminen alkaa keskiviikosta 1. päivä syyskuuta alkaen siten, että Mäkisen viimeinen työssäolopäivä on viimeinen elokuuta. Mäkinen aloitti Someron teknisenä johtajana vuonna 2010.
Asia on pykälänä huomenna torstaina pidettävässä kaupunginhallituksen kokouksessa. Se on kutsuttu nopeasti koolle. Kuten esityslistassa lukee, virka on välttämätöntä täyttää. Marko Mäkinen on parhaillaan kesälomalla.
Kaupunginjohtajan ehdotuksena on, että hallitus julistaa teknisen toimen johtajan viran haettavaksi ja että rekrytointia varten nimetään valintatyöryhmä.
Valintatyöryhmään esitetään nimettäväksi kaupunginjohtaja puheenjohtajaksi, hallintojohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, teknisen lautakunnan puheenjohtaja ja tarvittaessa 1–2 muuta luottamushenkilöä. Hallintosäännön mukaan kaupunginhallitus valitsee teknisen johtajan.
Seuraava Somero-lehti ylihuomenna perjantaina 1.7. on painettu, kun kaupunginhallitus asiasta torstaina iltapäivällä ylimääräisessä kokouksessaan päättää.