Upea tapahtuma!

0
Avoimet kylät -teemapäivänä väki ihasteli muun muassa MillHill-alpakoita.

Kiitos kaikille teille, jotka olitte mukana järjestämässä hienoa Avoimet kylät -tapahtumaa Somerolla! Upea tapahtuma kerta kaikkiaan!

Kovasti nauttinut

Haluan tuoda terveyskeskuksen laskuista ja sairaalan laskuista huomioni ihmisten tietoon, kun tarkastelen niitä säännöllisesti. Huomioni kiinnittyi sellaiseen asiaan, että Someron laskuttamasta laskusta puuttuu puhelinnumero ja sähköpostiosoite, johon voisi ottaa yhteyttä, jos ilmenee aihetta. Nyt totesin että erään henkilön laskussa on virheellinen, tuplasti kalliimpi summa. Joten huomaan välttämättömäksi seurata laskuja, jotka varmasti joillakin ikäihmisillä on hankalaa.

Tarkka

Kiitos Juha ja Jani hyvistä selonteoista. Voisiko hankkeiden vastustaja antaa oman selvityksensä, miksi somerolaisille hoivaa odottaville ikäihmisille ei tarvitse/saa rakentaa uutta hoivakotia. Kiitos jo ennakkoon selvityksestä.

Pian paikan tarvitseva