Missä kesäsiivouspäivä?

0
Someron jäteasema

Lehdessä oli etusivulla ilmoitus kesäsiivouspäivästä Someron Jäteasemalla. Osoite tai joku muu yhteystieto olisi ollut paikallaan. Missä on kyseinen jäteasema?

Kiinnostunut

Someron Jäteaseman osoite on Salontie 91, Somero.

Toimitus

Valkoinen Polar-urheilukello katosi Rankkulan frisbeegolfradalle juhannusaattona kello 11­–14. Kellon sijainti on paikannettu sovelluksen kautta, mutta kelloa ei ole silti löytynyt. Kellon kadottaneella nuorella on kova murhe asiasta. Kello on jo useamman vuoden vanha, joten akku ei kestä pitkään yhdellä latauksella, mutta on omistajalleen kuitenkin tärkeä.

0407465535 /Tanja

Eikö liikennemerkkejä olekaan tarkoitettu noudatettaviksi? Saako jokainen vapaasti päättää mitä liikennemerkkiä noudattaa ja mitä ei?

🙁

Pienen pientä mielikuvitusta: jospa olisivat silloin kauas näkevinä sen junaradan tuosta kirkon kulmalta vetäneet, niin Onnijuna nyt suunnittelisi tehokkaampaa lähiliikennettä ja Somero kasvaisi ainakin hyvänä asuinalueena.

Katson taaksepäin

Kunnialoukkaus sosiaalisessa mediassa, jossa ei pystytä ikinä varmistamaan kuka oikeasti on minkäkin profiilin takana, koska kyseessä on USA:lainen palvelin joka noudattaa sen maan lakeja eikä luovuta tietoja Suomen viranomaisille kuin äärimmäisissä suurissa rikosepäilyissä. Tehdyt rikosilmoitukset päätyvät ö-mappiin ja rikosilmoituksen tekijä saa liudan A4:sella, miksi asia päättyy esitutkintaan, ”ei lain tarkoittamaa rikosta”, ”rikoksen tunnusmerkistö ei täyty” ja niin edelleen. Kenen tahansa maineen voi pilata iäksi mustamaalaamalla täysin suomalaisen viranomaistahojen säestyksellä. Ei ole keinoja puuttua, ei vain ole. Voi siis huoletta nimitellä, haukkua solvata, mustamaalata, vihjailla mielisairaaksi sun muuta. Ei siihen ole keinoja puuttua. Tämän olen katkerasti saanut omalla kohdallani kokea. Ja miten julmia sekä ilkeitä aikuiset voivatkaan olla toisilleen.

Karu totuus

Kaupungin hallintoon kohdistuva luottamus on alkanut rapistua. Kuntalaiset pohtivat, miten voi luottaa päättäjien päätöksiin, kun on jatkuvasti eripuraa. Raskauttavana ilmiönä pidetään kansalaisten keskuudessa joidenkin luottamustehtävissä toimivien rikkovan kuntalain 69 pykälää. Ei ainakaan ole positiivinen signaali tai vetovoimatekijä kaupungille.

LEX