Tekstareita kyttäämisestä, pärinöinnistä…

0
Kuvan ajajat eivät liity tekstareiden päristelijöihin.

Omakotitalon naapurissa: jos nyt kumminkin jätätte toisten autoihin sisälle kyttäämisen, ynnä muut seuraamiset, mitä muualla tapahtuu ja tehdään. Hankkisitte oman elämän.
Varsinainen pihlajakatu

Eija Komu, taas hyvä kirjoitus! Nyt runo sekä tanssijuttu.
Kiitos!

Someron kesä on ollut yhtä taiteiden juhlaa. On ollut näyttelyitä ja musiikki-ilotteluja. Meillä riittää turnauskestävyyttä jatkaa samaa menoa vielä elo- ja syyskuukin. Viikon päästä on katutanssien vuoro. Tavataan siellä.
Kesätapahtumien suurkuluttaja

Minä alan olla kyllästynyt Joensuuntien iltapärinään. Tytöt ja pojat, nuoremmat ja vähän vanhemmat, alkavat suhata menopeleillään katua ees taas. Desibelit vaan kasvavat. Olen minäkin ollut nuori, mutta jotain rotia nyt siihen menoon ja meteliin.
Silmät ristissä aamulla