Tekstareita liikkenneympyrästä, rakentamisen paukkeesta, kiitoksia löytäjälle…

0
Turuntien viereen rakennetaan hulevesiviemäriä.

Mitä ihmettä Pikkupappilaan rakennetaan, ja alkaako kohta kauhia koko kesän kestävä paalukoneen paukutus, kun paaluja on iso nippu jo tuotu.
Mitä rakennetaan

Turuntien viertä kohti liikenneympyrää ja keskustaa kohti johtava kevyen liikenteen väylä pannaan poikki heinäkuun alkupuolella. Sulkemisen syynä on Turuntien hulevesiviemärin rakentaminen.
Somero-lehti 21.6.

Urheilukellon kadottanut nuori perheineen haluaa kiittää kellon löytäjää ja kaikkia kellon etsintään osallistuneita. Auttamishalunne sekä välittämisenne lämmittävät näinä epätavallisina aikoina. Erityiskiitos Somero-lehden toimitukselle, että autoitte saattamaan kellon löytäjän ja omistajan yhteen.
Mainiot

Eipä niitä yhteisiä iloja saada, jos ei ajatella ja toimita samaan suuntaan. Eikä olla purnaamatta. Jonkun pitäisi silloin olla vielä tavallista viksumpi ja antaa omastaan. Valtatietä on vaikea saada, jos polkukin on liian leveä.
Kunhan mun ei…

Kunpa Facebook, Instagram ynnä muut sosiaaliset verkostot kiellettäisiin lailla Suomessa.
Ihmisten haukkumispaikkoja

Kesällä järjestetään useampikin kartanokierros. Mutta Visit Somero -sivuiltakaan en tietoa löytänyt, että milloin ja mistä ne lähtevät.
Tahtoo mukaan

Kuultiin Katja Karisukkia, ihanan taitava laulaja. Kauniin kuulas ääni, taipuisa ja tarkka nuoteissa sekä rytmeissä. Sydämellinen ja valovoimainen esiintyjä. Mutta kuka kertoisi hänelle, että säkeiden alkutavuja ja -kirjaimia ei kannata venyttää laulaessa liian usein.
Fanittaja