Melu on saastetta. Tämä saastelaskeutuma levisi lauantai-iltana Someron taajamassa koteihin sisälle asti. Laskeutuman laajuus oli vähintään kilometri torilta kaikkiin ilmansuuntiin. Asialla oli torin kupeeseen pysäköity musta auto, kaikki ovet selällään ja ”musiikki” täysillä. Ympärillä istuksi puolen tusinan joukkio. Onko paikallisilla ympäristöviranomaisilla toimivaltaa tähän ympäristön turmelemiseen vai kiinnostaako poliisia kotirauhan rikkominen?
Kotirauhan puolesta

Kotinikkari kiittää Someron K-rautakauppiasta laajennetuista aukioloajoista.
Tulivat tarpeeseen

Hyvä Katsoja, jokainen pukeutuu kuten haluaa ja aivan omaksi ilokseen. Kyllä, jopa naiset, ja siihen heilläkin on oikeus. He pukeutuvat itseään varten. Eikä salakuvaamista oikeuta mikään, ei edes hame halkioilla.
Päivitystä ajattelumaailmaan

Venäläisille porttikielto NHL:ään! En aio kyllä koko sarjaa ensi kaudella seurata, jos siellä näitä terroristimaan pelaajia on mukana.
Penkkiurheilija

Metka Kööri ilahdutti arki-iltaa, Antti Vainio säesti Torppamuseolla Baddingin ja Monosen iki-ihanilla yhteislauluilla. Sade kastoi, aurinko kuivatti, tunnelma pysyi.
OK

Hovimäen laiturit, uudet, pitkät ja komeat, vaan ei yhdeltäkään pääse uimaan. Kaksi pitkin rantaa, eikä siinä yhdessä joka vedessä on, ole uintia varten tikkaita. Onko se vaan veneen takia vedessä? Miksi näin? Uintikausi on parhaimmillaan.
Ihmettelen

Vastauksia edelliseen: Laiturit odottavat laiturintoimittajan ja korjaajien paikalle tuloa. Syynä on viime talvi, joka oli poikkeuksellinen, ja jäiden mukana laitureita vaurioitui ja siirtyi sijoiltaan. Vastaava ongelmaa on ollut pitkin Suomea, joten korjaajilla ja laiturintoimittajilla on riittänyt töitä kevään ja alkukesän. Pitkin kesää Someron kaupungilta on oltu yhteydessä kunnostajiin ja laiturintoimittajiin. Kaupungille on luvattu, että lähiviikkoina asia tullaan hoitamaan.
Markus Älli, kaupungin tilakeskuksen päällikkö

Jatkoa edelliseen vastaukseen: Vene oli tilapäisesti laiturilla Hovimäessä. Pitkästä laiturista on tarkoitus tulla vierasvenelaituri. Ja sen paikka tulee jatkossa olemaan toinen.
Marko Rantala, Hovimäki Camping