Kiitoksia nyt vaan. Härkälän uimaranta sai vihdoin uudet uimaportaat. Ei voinut enää nuukailla hankintaa, kun askelmat irtosivat kokonaan. Nyt kelpaa.
Jo viime kesänä luvattiin

Ely-keskus ”hoitaa” tienpenkat? Säästövinkiksi vaan, että jättää penkkaiden niitonkin tekemättä. Turha on siihenkään tuhlata, kun pusikot saavat vapaasti kasvaa ja estää näkyvyyttä!
Älytöntä saamattomuutta

Tiedoksi kaikille keväällä 1986 Someron Kiiruun koulussa peruskoulun päättäneille. Meillä on tapaaminen 6.8.2022. Jos haluat mukaan, niin ilmoittaudu ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen marika.skytte2@gmail.com, niin saat lisätietoa aikataulusta. Myös entiset opettajamme ovat tervetulleita mukaan.
Marika Skytte

Ymmärsinkö nyt oikein? Kaupunki teki töitä asukkaiden yhteisomistamalla alueella, jätti sen ruokottomaan kuntoon ja aikoo laittaa kuntoon vasta, kun omistaa sen itse? Okei.
Kummastelija

Kiitos Sauli Kaipaiselle koko Tarinat-ryhmän puolesta. Hieno juttu. Kiitokset kuuluvat tietysti myös museoretkeämme tukeneille, Someron Säästöpankille ja Someron S-marketille (Suur-Seudun Osuuskauppa). Kaikille tahoille suuri kiitos.
Kaija Parko

Torstaiaamuna katselin Ylen aamu-tv-lähetystä. Itsensä salakuvaamisesta äläkän nostanut nainen istui keskustelussa halkiohameessaan niin, että paljaat reidet näkyivät. Taitaa tämä nainen paikkojaan tarkoituksella näytellä.
Katsoja

Olin siunauskappelissa 1.7. Alttaritaulun vasemmalla puolella ei ollutkaan Kristuksen kuvaa. Ikkunoilla on ennen ollut piikkikruunua ja kärsimyskukkaa ja tyräkkejä. Nyt ei mitään. Pappi puhui vain kirkkokäsikirjan mukaan, ei sanaakaan lähes 90-vuotiaan vainajan elämästä.
Täti