Häiriköintiä ja vinkkejä

0
Kitara ja mies tekevät debyyttinsä Porsasjuhlilla. taiteilijanimekseen Illikainen on valinnut lapsuudenaikaisen lempinimensä Tiisun.

Somero-lehden verkkosivuilla on erinomainen kooste Tiisu-muusikon haaveista ja siitä kuinka ne toteutuivat. Muutenkin näitä Muistellaan menneitä -palstan vanhoja lehtiartikkeleita on mukavaa lueskella. Kiitos kun olette avanneet arkistonne!

Lukutoukka

Katutansseihin EI hengellistä musiikkia, kiitos.

Ohikulkija

Olen pannut merkille lisääntyneen häiriköinnin Kirkonmäen koulun pihalla ja lähistöllä. Ilta- ja yöaikaan mopot, mönkijät, mopoautot sun muut lähinnä nuorison menopelit kaasuttelevat, kiihdyttelevät ja ajavat kilpaa pitkin nurmikoita ja kevyen liikenteen väyliä. Monta kertaa viikossa koulun urheilukentällä on vain usva pöllyävästä hiekasta. Koulun pihasta on tullut myös hyvä kaljoittelupaikka, sillä löytyyhän siitä kentän reunalta avoin mutta suojaisa ”pihamökki”. Kirkonmäen koululle pitäisi saada nopeasti tallentava kameravalvonta, muilta keskustan kouluiltahan se jo löytyykin. Olisiko huoltajien aika jo ajankohtainen?

Eikö kukaan välitä?

Katutanssit on kiva idea. Ja monta tuttua tapasin siellä nytkin. Ihmettelen kuitenkin sitä, miksi osallistujia oli aika vähän. Ihmisillä tarkoitan sekä toimijoita että osallistujia. Ehdotan, että ensi vuotta varten kyselette ideoita etukäteen ajoissa asiakkailta esimerkiksi Facebookissa. Ehkä uusia osallistujiakin sitten löytyisi. Arpajaispalkinnot olivat noloja! Jään mieluummin ilman palkintoa, kuin saan mainoslippalakin tai hajukuusen. Toivotaan, että tapahtuma jatkuu uusin ideoin.

Maikki

Voisiko kaupungin nettisivuille päivittää henkilöiden nimet ja työtehtävät? Ajantasaista tietoa ei löydä mistään.

Etsivä

Kesäkissa, puhut täyttä asiaa.

Eläinten(kin) ystävä