Kaupunki neuvottelee Oiva Työterveyden kanssa työterveyspalveluista

0
Oiva Työterveyden vastaanotto avautui tällä viikolla Somerolle.

Perusturvalautakunta päätti jatkaa neuvotteluja Oiva Työterveyden kanssa kaupungin työntekijöiden työterveyshuoltopalveluiden järjestämisestä. Asia halutaan sovituksi mahdollisimman pian.

Kaupungilla on noin 300 työntekijää, joita nyt neuvoteltava palvelu koskee. Heidän työterveyshuollolleen etsitään uutta tekijää. Tämän lisäksi on vajaa 300 Someron kaupungin sosiaali- ja terveyspuolen työntekijää, joiden työterveyshuolto siirtyy uuden sote-alueen hoitoon ensi vuoden alusta. Varsinais-Suomen Hyvinvointialueen työterveyshuolto on solmittu Länsirannikon Työterveys Oy:n kanssa.

Kesäkuun puoliväliin mennessä Someron kaupunki ei kilpailutuksessa saanut yhtään tarjousta työterveyspalvelujen tuottamisesta. Forssan Oiva Työterveys Oy jätti tarjouksen hankintailmoituksen määräajan päättymisen jälkeen.

Forssalainen Oiva Työterveys on rantautunut Somerolle. Sillä avautui toimipiste Someron Oiva Työterveys Joensuuntien varteen tällä viikolla. Toimitilat se jakaa yhdessä Kylähammaslääkärin kanssa.