Kiitosta ja moitetta

0
Katutanssit

Kauneimmat kiitokset Rouvalle, joka toimitti S-Marketin pihalle pudonneen lompuukini Postin tiskille. Somerolla on hyviä ihmisiä!

RK

Olipa hyvä gospel-konsertti tanssitapahtumassa.

Naapurikuntalainen ihastelija

Talvisillalla 16.8. noin kello 10 aamulla ammuttiin aivan lähellä talouskeskusta. Olin hakemassa perunia ja pelästyin niin että selkäni nyrjähti. Enää ei uskalla metsänreunalla olevalle perunamaalle saatikka mustikka- ja puolukkametsään mennä. Toivon, että kyyhkyset ja fasaanit saavat olla rauhassa minun maillani.

Maija Lehti

Michael Fahmy ei suotta hehkuttanut kolumnissaan Bernardine Evariston kirjaa! Aivan loistava kirja, nauroin ääneen monta kertaa. Älkää kavahtako kolumnissa esiintyviä sanoja rasismi ja feminismi. Evaristo havainnoi terävästi ihan meidän kaikkien tunnistamia ilmiöitä: ihmisten huvittavia piirteitä, ihmissuhteita, yhteiskunnallisia ilmiöitä, sukupolvien välistä kuilua – ihmisyyttä ylipäätään.

Kirjaston kanta-asiakas

Viisumikielto Venäjälle heti! Scholzin ja Tuomiojan hyssyttelypuheet joutavat roskakoriin. Suomenkin pitäisi julistaa Venäjä terroristivaltioksi.

Raja kiinni