Konsertilla tukea lapsille ja nuorille

0
Kimmo Lindegren

Someron seurakunta järjestää konsertin Yhteisvastuukeräyksen tukemiseksi. Loppukesän laulelmakonsertissa seurakuntakeskuksessa keskiviikkona 17.8. esiintyvät Kimmo Lindegren, Merja Rintamaa-Lehtonen, Anne Leppälä, Pekka Leppälä, Anna-Liisa Forsström, Olli Salomäenpää ja Erimies-kvartetti.

Pekka Leppälä

Ohjelmamaksu, arpajaiset ja väliaikakahvituksen tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykselle, josta 20 prosenttia palautuu takaisin Someron seurakuntaan.
Yhteisvastuukeräyksellä 2022 lisätään turvallisia aikuisia korona-ajasta kärsineiden lasten ja nuorten arkeen Lahjoita mulle huominen -sloganilla. Pandemia on koetellut lapsia ja nuoria Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Lahjoittamalla Yhteisvastuukeräykseen voi antaa kasvavalle ikäpolvelle valoisamman tulevaisuuden.
Yhteisvastuukeräyksessä paikallisesti tuetaan moottoripajatoimintaa. Moottoripajassa vapaaehtoiset pitävät pajaa auki viikoittain.
Yhteisvastuukeräyksen tuotosta 60 prosenttia ohjataan kansainväliseen apuun Kirkon Ulkomaanavun kautta. Ulkomaankohteissa painopiste on pandemian kurjistamien opintomahdollisuuksien elvyttäminen muun muassa Etelä-Sudanissa.
20 prosenttia kerätyistä varoista ohjataan Lasten ja nuorten keskukselle, varoilla laajennetaan ja kehitetään Saapas, Moottoripaja ja Perheystävä -toimintamalleja koko maassa.

Olli Salomäenpää