Laulunäytelmä kertoo Katri Helenasta

0
Susanna Heikki

Ensi sunnuntaina 21.8. Esakalliolla sukelletaan laulaja Katri Helenan maailmaan.
Tuomo Salmelan ohjaamassa laulunäytelmässä Puhelinlangat laulaa kuullaan useita tähden hittejä ja kerrotaan tarina Tohmajärveltä.
Tarinassa Katri Helenalle on päätetty nimetä Tohmajärvellä katu hänen elämäntyönsä kunniaksi. Kun hän poikkeaa pikaisesti paikallisessa Unionin huoltamossa, alkaa tapahtumasarja, jossa Katri Helenan ikivihreät suosikkilaulut ja elämänsä koskettavimmat kohdat siivittävät juonenkäänteitä. Samaan aikaan paikallisen huoltamon tapahtumat hämmentävät soppaa.
Tekijöiden mukaan luvassa on niin nauruhermoja kutkuttavia hetkiä kuin nenäliinatkin esiin vaativia kohtauksia.
Katri Helenan roolissa nähdään vuoden 2015 tangokuningatar Susanna Heikki . Muissa rooleissa ovat Teijo Lindström, Kalle Jussila ja Katja Karisukki, joka on myös käsikirjoittanut tarinan. Musiikista vastaa Quattro -orkesteri.