Liikkumisesta ja tanssimisesta

0
Ironwire-yhtye tanssitti katukansaa.

Lapsi ja vanhempi yhdessä palloilukouluun; onpa mukavaa. Aikoinaan Oksasen Ritva kyseli Kirkonmäenkoulun ensiluokkalaisilta, keitä kiinnostaa lentopalloilu. Vieläkin päälle 30-kymppiset ovat ystäviä ja harrastus on jatkunut.

Hieno asia

On se oikein hyvä, että ollaan saatu uutta asvalttia katuun, niin on parempi ajella rallia pitkin öitäkin. Kyllä se skeittipaikka olisi ollut hyvin meluinen paikka! Kannattaisi jotain varmaan alkaa tekemään, jos tänne tosiaan lisää porukkaa halutaan asumaan. Ja onhan se maalta aina parempi huudella kaupunkiin päin.

Elämän omistaja

Koulut alkoivat. Toivottavasti jo vihdoin ja viimein saataisiin kiusaaminen siellä kuriin.

Ihmettä odotellessa

Katutanssit ovat saaneet kritiikkiä osakseen. Sen sijaan, että suuttuisi, olisi parempi ottaa ne huomioon ja kehittää tapahtumasta parempi.

Korvan taa

Helppo kehua Katutansseja, kun ei ollut itse paikalla. Sanonpa vaan.

Napsu

Miten ihmiset kehtaavat haukkua Katutansseja, jotka tarjotaan meille täysin ilmaiseksi. Sinne vaan nyt kaikki kriitikot mukaan talkooporukkaan. Lehdessähän talkoolaiset toivottivat kaikki halukkaat mukaan töihin. Saatte sitten sellaisen tapahtuman, minkä haluatte. Ideoitte, keräätte varat, hankitte luvat ja upeat arpajaispalkinnot sekä teette käytännön työt paikan päällä. Helppoa vai mitä!

Tuuletar

Kiitos Katutanssien järjestäjille ottaessanne ohjelmistoonne myös puolen tunnin gospel-osuuden. Näinä vaikeina aikoina on varmasti tarvetta hengellisyyden sisältämälle tulevaisuudelle ja toivolle.

Yks miäs

Pyöräily olisi hyvää liikuntaa, jos olisi pyöräteitä. Nyt saa pelätä autoja, jotka eivät väistä tarpeeksi kaukaa, mielellään toisen kaistan kautta kokonaan.

Henkensä kaupalla

Paljon kiitoksia postilaatikkoomme tuodusta kirkkotaulusta. Siitä on minulle paljon iloa!

Max