Löytyikö ystäviä?

0
Kurinseudun Martat järjestivät ystävystymistilaisuuden monitoimitalon aulaan.

Kurinseudun Marttojen järjestämä uusien ystävien etsintä, speed friending -tapahtuma onnistui. Kymmenkunta henkilöä pääsi jutustelemaan toistensa kanssa noin kolmeksi minuutiksi kerrallaan. Testattiin, voisiko rupattelukaverin kanssa löytyä samanhenkisyyttä ja kehkeytyä ystävyyttä.

– Osallistujia oli kymmenkunta, mikä on meidän mielestämme ok saavutus ihan uudenlaiselle jutulle, kertoo Anu Kylvén Kurinseudun Martoista.

Ikäjakauma oli noin 35-vuotiaista ylöspäin.

– Tapahtumassa oli tosi hyvä henki. Oli kivoja kohtaamisia ja syntyi mukavia keskusteluja. Juttua riitti; keskusteluaikaa jotkut olisivat toivoneet pidemmäksi. Yhteystietoja vaihdettiin ja sovittiin tapaamisia.

Mahdollisesti speed friending järjestetään uudestaan.

– Yhdistyksellekin tämä toi lisäpuhtia. Me järjestimme jotain uutta ja se toimi, iloitsee Kylvén.

Kurinseudun Marttojen seuraava tapahtuma on syyskuussa. Se järjestää yhdessä Lehtilän maa- ja kotitalousseuran kanssa sadonkorjuujuhlat Lehtilässä 24.9. Luvassa on ruokailu, kahvit, tanssiopetusta Kaisa Sorsan ohjauksessa ja lopuksi tanssia Heikki Ilmosen orkesterin tahdissa. Arpajaisten palkintoina on muun muassa marttojen tekemiä herkkuja.