Mielipiteitä riittää

0

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kyllä rakkaasta asiasta riittää myös puhetta.
Katutanssit, niin kuin Joulukadun avauskin ovat vuosittain aiheita, joista tulee aina mielipiteitä lehteen. Joskus enemmän, välillä maltillisemmin.
Nyt ovat puhuttaneet Katutanssit.
Somerolaisten yrittäjien ideoimaa tapahtumaan on viime vuodet järjestänyt Somero Sydämessä -yhdistys. Pääasiassa homma lepää muutaman aktiivisen harteilla. Työt ensi vuotta varten on aloitettu jo nyt.
Heti tapahtuman jälkeen Elina Riikonen kutsui mukaan talkooporukkaan kaikkia halukkaita. Eli juuri nyt on se aika, kun voi päästä mukaan järjestäjätahon kanssa kehittämään tapahtumaa. Parhaiten ideat jalostuvat, kun menee mukaan järjestämään tapahtumaa ja sitä kautta pääsee vaikuttamaan sen sisältöön.
Muistakaa kuitenkin myös kaiken kritisoinnin keskellä kiittää näitä täysillä töitä puskevia talkoolaisia, jotka vuodesta toiseen tarjoavat jokseenkin pienellä budjetilla meille kaikille melkoisen massiivisen ilmaistapahtuman.
Viihdytään taas ensi vuonna yhdessä ja pannaan Joensuuntiellä jalalla koreasti.