Minkä harrastuksen haluaisit aloittaa?

0
Mikko ja Enni Mäkinen.

Enni Mäkinen aloittaa tänä syksynä tankotanssin.

– Äiti ilmoitti minut sinne. Siinä saa voimistella ja kiipeillä, kertoo seitsenvuotias syyn, miksi hän tankotanssia ryhtyy harjoittelemaan.

Isänsä Mikko Mäkisen pirtaan ei nyt mahdu uusia harrastuksia; ei anna aika eikä kroppa myöden. Sulkapallo kiinnostaisi, mutta olkapää tekee tenän. Hän luettelee harrastuksikseen moottorikelkkailun, -pyöräilyn ja autoajelut.

– Enemmän voisit harrastaa mun halimista, heittää tyttö isälleen ja iskä ottaa Ennin kainaloon.

Tarja Vuori.

– Olen jo pitemmän aikaa miettinyt, että aloittaisin vesijumpan. Se olisi hyvää liikuntaa nivelrikkoiselle. Vuorotyöläisen on vaan vaikeaa päästä säännölliseen harrastukseen, tuumii Tarja Vuori.

Sissu Muhujärvi.

Kesäasukas ja eläinrakas Sissu Muhujärvi on katsellut Leppäkorven peltoja ja nähnyt siellä paljon hevosia.

– Voisin aloittaa ratsastuksen. Se varmaan rauhoittaisi tällaista liikunnallista menijää, pohtii Muhujärvi, joka on harrastanut erilaisia jumppia vuosikaudet. Hänestä on mukava olla samanhenkisten joukossa.

 

Marjo Suonperä

Marjo Suonperä aloitti miehensä kanssa tenniksen peluun.

– Ihanaa, kun saa olla koko ajan liikkeessä. Mies juoksuttaa minua; lyö palloja kenttään sinne, missä en ole. Ensimmäisen kerran jälkeen pakarat olivat kipeinä. Pyöräilen, kävelen. Osaan minä vaan ollakin. Otan ristikkolehden ja aivojumppaan, tai menen kalaan.