Nyt valittajat homma seis!

0
Katutanssit

Tiistain tekstaripalstalla Hattara ja Pomppulinnafiilis purkivat pahaa oloaan. Toisaalta kiva, että saa valittaa kun ahdistaa, mut tuliko nyt ajateltua loppuun saakka? Tässä oltiin just pari vuotta korona-suluissa, eikä kukaan saanut käydä missään, eikä varsinkaan järjestää mitään.
Jo tää on sellainen juttu, et turha valittaminen veke. Katutanssit on tapahtuma, joka järjestetään täysin talkootöinä ja somerolaisten yrittäjien toimesta. Tässä on vuosikaudet olleet samat innokkaat yrittäjät antamassa tapahtumalle omasta vapaa-ajasta ja selkänahasta melkoisen reippaasti.
Tällaisen tapahtuman järjestämiseen tarvitaan jo viikkotolkulla pelkästään erilaisia byrokratiavenkuroita ja kiloittain lupapaperihässäkkää. Erilaisiin talkoohommiin tarvitaan kymmeniä ihmisiä.
Arpapalkinnoissa jos ei ole Tesloja jaossa, niin se johtuu vaan siitä, että Elon Musk ei vielä kuulu Somero Sydämessä -yhdistykseen.
Jos kalja on se tilaisuuden ykköstavoite, niin ehkä tilaisuus ei ole sinulle tarkoitettu.
Tilaisuuden järjestäjät, älkää välittäkö valittajista. Niitä tässä kaupungissa riittää aina.
Mä haluan kiittää teitä, jotka olitte tätä tapahtumaa taas tekemässä. Kiitos Elina, Anne, Silja, Heidi, Tanja ja rouva Älli. Sekä lukuisat talkoolaiset. Teette Hyvää työtä. Jatkakaa samaan malliin.

Dj Tsar Bomba