Piekkala pärjäsi Kokemäellä

0
Jere Piekkala

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron Urheiluautoilijoiden Jere Piekkala oli hyvässä vauhdissa runsas viikko sitten ajetussa Kokemäen Kuhmut -jokamiesluokan kilpailussa. Hän voitti 22 osanottajan voimin käydyn tuuppari-luokan kilpailun ja sijoittui yleisen luokan (71 osanottajaa) kisassa toiseksi.

Tuuppareiden alkuerälähdössään Piekkala jäi viidenneksi ja joutui hakemaan vauhtia keräilyeristä. Sen jälkeen somerolainen olikin voittamaton kolmessa lähdössä peräkkäin ja pääsi tuulettelemaan Kuhmujen luokkavoittoa.

Viime sunnuntaina ajettiin Laitilan Krouvinummen radalla Jokamiehen Kiekaus -kisat, joiden yhteydessä ajettiin myös aluemestaruuksista. Someron UA:n edustajia nähtiin neljän luokan A-finaalilähdöissä.

Sami-Pekka Lehtinen ajoi yleisen luokan 46 osanottajan joukossa viidenneksi, Elina Virtanen oli naisten luokan yhdestätoista kuljettajasta kuudenneksi paras, Marko Virtanen tuuppareiden (7 osanottajaa) neljäs ja Ari-Pekka Lehtinen pappaluokassa (6 osanottajaa) niin ikään neljäs.