Sotkuinen puisto, vihastunut maanviljelijä…

0
Kiiruun puiston penkit eivät ole saaneet aina olla paikoillaan.

Kiiruunpuiston läpi kulkiessani huomasin miten roskainen puisto onkaan nuorten jäljiltä. Nuoret päivystivätkin aivan paikan päällä mopoineen ja autoineen. Sääli, koska tuo puisto on kaunis paikka, jossa olisi kiva kävellä. Mutta enää se ei oikein houkuttele, koska tuollaista on ja saa varoa mistä kulman takaa joku moottoriajoneuvo tuleekaan. Skeittipaikka nuorille olisi ollut oivallinen juttu. No, olkoon nuorten paikka sitten tuo puisto.

Hämmentynyt kulkija

Hei vihaisia viikonloppuja-ihminen: Me maanviljelijät heräämme joka aamu kello 05–06. Työt venyvät kesäaikaan myöhään iltaan ja työpäivät ovat pitkiä. Työtämme säätelevät säät ja työn määrä. Emme vietä vapaapäiviä kesällä, emme arkena, emmekä viikonloppuna.

Terveisin kotimaista ruokaa pöytään

Vihaisii viikonloppui ei tul, jos ollaan pyhänäki aamuvirkkui ja mennään kymmeneks kirkkoon. Siinä saa naapurit huurattaa leikkureitaan mielin määrin, paitti jos tulevat mukkaan.

Hiljaa hyvää tulee

Aina vaan hautausmailta. Ikävä asia.

Aatelkaas vähä

Salkkarissa oli iso juttu Salon kaahareista ja renkaan vinguttajista. Siellä poliisi oli puuttunut asiaan, miksei Somerolla? Vaikka ei ole omaa asemaa, emme saisi olla poliisin ulottumattomissa kuin villi länsi. Näkyviä partioita meillä ei ole pelotteena, mutta edes yksi lenkki päivässä tuskin olisi liikaa vaadittu!

Muutto mielessä

Forssassa nyt avatussa Akvarelli-monitoimikeskuksessa ei ole ilmastointia.

Vastaus eläkeläiselle