Tekstareita skeittiparkista, sähkönhinnasta

0
Reijo Taipaleesta kertovan musiikkinäytelmän esitykset olivat suosittuja. Viimeinen esitys Esakalliolla oli kuluvan viikon maanantaina. Kuvassa pääosanesittäjät tangokuninkaalliset Kari Hirvonen ja Marita Taavitsainen.

Onnittelut enduromestari Niko Puotsaarelle! Jatka samaan tahtiin.
Somerolaiset osaavat

Somerolla on tähän asti toiminut palokunnassa yksikönjohtaja vapaamuotoisessa varalla olossa, ja on paikkakunnalla eli Somerolla ja ollut nopeasti paikalla hätätilanteessa, mutta nyt kun jatkossa tuleekin Salosta ja nopeammin paikalla niin hornetinko pelastuslaitos on tälle käyttöönsä hommaamassa? Salosta ei takuulla tule nopeammin Somerolle ei edes hälytysajossa. Hälytysajoneuvon laskettu liikkumisnopeus, kun on keskimäärin minuutti/per kilometri. Huvittava väite, tyhminäkö ihmisiä taas pidetään?
Ihmettelen vaan

Taas tekstareissa häiritsi skeittiparkki etukäteen, ennen kuin edes rakentamista on aloitettu. Voi muuttaa metsän laitaan, jos niin kovasti tuppaa kaikki häiritsemään.
Tai keskelle metsää

Tietenkin sähkönhinta nousee, koska sitä on liian vähän. Voimalaitoksia ei rakenneta, koska on kateellisia valittajia. Vesivoimaloitakin puretaan.
Realisti

Arkisen illan kohokohta Reijo Taipaleen musiikkinäytelmä Esakalliolla. Huippuhyvä suoritus näyttelijöiltä, musiikillinen osuus ensiluokkaista kuunneltavaa!
Kiitos

Tekstaripalstalle ei pystytä ottamaan vastaan multimediaviestejä.
Toimitus