Asiaa eläimistä

0

Saivatko Hiidenlinnan pikkupuput uusia koteja.

Huolissaan

Hiidenlinnasta kerrotaan, että pupuille ei löytynyt uusia koteja näin syksyaikaan, joten kaikki kaninpoikaset matkasivat isompien kanien mukana Vaasaan omistajansa kotiin.

Toimitus

Hienoa, että Somerolla on eläinapuyhdistys joka auttaa kissoja ja vähän muitakin eläimiä. Kiinni otettujen kissojen määrä on yhdistyksellä melkoinen, ja luovutuskriteerit kovat. Ymmärrän toki sen, että kissoille halutaan taata parempi tulevaisuus. Mutta että joka ikinen kissa pyritetään pelastamaan, jopa ne jotka olisivat eläinsuojeluperustein lopetettavissa ja päästettävissä kivuistaan ja kurjuudesta. Olisiko sittenkin järkevämpää ajatella rationaalisesti kuin tunteilla jokaisen kissan kohdalla erikseen, koska se on jo nyt selvästi johtanut tilanteeseen, jossa jatkuvasti täytyy edetä kerjääminen edellä.

Jotain rajaa

Surullista, miten paljon Someron keskustassa on tyhjiä liiketiloja. Mitä ihmettä niihin keksisi, ettei näyttäisi kylä niin kuolleelta. Voisiko kaupunki tai yrittäjät ideoida jonkun ideakilpailun? Muuten keskusta on kaunis ja onneksi on kuitenkin edelleen paljon liikkeitä ja palveluja, jotka pitävät liikkeidensä julkisivut kunnossa ja kauniina.

Huolestunut

Tekstaripalstalla ei julkaista nimimerkin takaa annettua kovaa kritiikkiä, joka koskee selvästi tunnistettavissa olevaa ihmistä tai tahoa.

Toimitus