Avun tarvitsijaa saa ehdottaa

0
Laitalainen joulu -keräys on auttanut monia jo vuosien ajan.

Nimimerkille Kaikille mahdollisuus: MLL Someron paikallisyhdistys on ollut yksi Laitalainen joulu -keräyksen jakajista. Joka vuosi meille on saanut ehdottaa sähköpostilla tai neuvolassa olleeseen laatikkoon avun tarvitsijaa. Ilman näitä ehdotuksia meidän on mahdotonta jakaa avustukset.

someron.yhdistys@mll.fi

Miksi Suomessa poliittiset puolueet eivät tarkista vaaleissa ehdokkaiksi asettuvien taustoja? Kyseessä on luottamustehtävä. Kriminaaleihinko pitäisi luottaa?

Luottamus

Heikintien alikulkuväylä on vaarallinen kaiken ikäisille. Väylän jyrkkyyden lisäksi ongelmana on todella huonokuntoinen päällyste. Alikulussa ei hämärään aikaan ole aina edes valoja ja silloin harkitsee mielellään vaihtoehtoisia reittejä, koska aina ei tiedä kuka sillan alla odottaa. Tällaisiakin tilanteita on sattunut. Jos katuvaloissa säästetään, niin mieluiten autoteiltä kuin pyörä- ja kävelyteiltä.

Minä

Kiitos Absurdistanin tarkkailijalle. Löytyy onneksi muitakin.

Teuvo Kuu-Karkku

Olipa ihana kiitos Kirkonmäen koulun opettajilta ja muultakin väeltä Somero-lehden etusivulla. Tsemppiä sinne kaikille jatkossakin!

Entinen oppilas

Miten sinä ajattelit ottaa vanhuuden vastaan? Väsyneenä, heikkona, valmistautumattomana? Vai henkisesti pirteänä ja fyysisesti vahvana, aktiivisesti osallistuvana.

Oma päätös isolta osalta