Diili-voittaja Sointu Borg Yrittäjän viikon puhujaksi

0
Sointu Borg saapuu puhumaan Somerolle tiistaina.

Yrittäjän viikon coctail-henkisen illanvieton vieraaksi tiistaina 6.9. Somerolle saapuu yrittäjä, ekonomi, Diili-voittaja, mediapersoona sekä intohimoinen puhuja Sointu Borg.
Hänet valittiin myös Vuoden Tulokkaaksi 2022 Speakersforumin Vuoden Puhuja -äänestyksessä. Perusteluissa todettiin muun muassa, että Borg on vankalla osaamisellaan toiminut suunnannäyttäjänä kohti rohkeampaa elämänasennetta ja heittäytymiskyvyllään inspiroinut tuhansia suomalaisia.
Aiheina hänen puheissaan korostuvat usein anteeksipyytelemätön asenne, oman polun rakentaminen, rohkeus sekä periksiantamattoman asenteen löytäminen.
Sointu Borg nousi kansalliseen tietoisuuteen voitettuaan tosi-tv-ohjelma Diilin vuoden 2021 tuotantokaudella.
Vuonna 2015 hän oli päähenkilö yhdessä Alina Välimäen kanssa Bimbo Oy -tosi-tv-ohjelmassa.
Koulutukseltaan Borg on kauppatieteiden maisteri. Turun kauppakorkeakoulusta valmistuneella Borgilla on yritys Viphost Finland Oy, joka välittää muun muassa VIP-emäntiä, messuemäntiä, promoottoreita sekä muita tapahtumatyöntekijöitä erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.
Voitettuaan Diili-ohjelman hän työskenteli vajaan vuoden Jaajo Linnonmaan yrityksissä, mutta on enää osaomistajana heidän yhteisessä yrityksessään.
⁣Nyt syksyllä Borgilta ilmestyy esikoisteos nimeltä Kuinka haistattaa asialliset vitut. 
Hän kertoo teoksessaan oman kehityskaarensa ja pohtii omaa menneisyyttään sekä sitä, miten ympäristön suhtautuminen häneen on ollut kaikkea muuta kuin hyväksyvää ja arvostavaa.
– Someron illanvietossa on tarjolla virvoketta, pientä cocktail-palaa, somerolaiseen tapaan erinomaista seuraa ja harvinaisen upea mahdollisuus tulla kuulemaan mediapersoona Sointu Borgin puheenvuoroa livenä, kannustaa kaupungin elinkeinoasiantuntija Antti Leino.
Someron Yrittäjien ja Someron kaupungin elinvoimapalvelujen järjestämään ilmaiseen tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen kaupungin sivuilla.