Etsintäkuulutus, kehuja ja moitteita

0

Etsintäkuulutus. Haetaan kevään 1973 ylioppilaita. Ota yhteyttä Mirjaan 0407214234, mirja55.rouhiainen@gmail.com tai Päiviin 0449702785, paivi.paappa@somero.salonseutu.fi.

Kevään 73 ylioppilaat

Missä poliisit? Aamulla töihin menossa auto vetää Joensuuntietä 80–100 kilsaa tunnissa. Keskustassa asuvien pitää myös saada nukkua yönsä rauhassa.

Rauhattomaksi ärtynyt

Hyvä aloite demareilta: Aurinkosähköpuisto Harjun pellolle.

Teuvo Kuu-Karkku

Nyt kovasti muodissa oleva laatoitettu taiteilijakadunpätkä puuttuu Somerolta. Torihärän viereen tai Baddingin pysäkille laattoja nimineen, niin asia on kunnossa! Ensi kesänä olisi toki Mononen ja Somerjoki. 2024 varmaankin sitten Aarikan ja Nummisen aika. Theel ansaitsisi laatan myös, kävi monesti Somerolla. Ja niin edelleen.

Kaikki kunnia

Mustaa sadettako? Tämä nykyaika ei lakkaa ihmetyttämästä, joka päivä törmää johonkin kummallisuuteen. Parasta mitä olen kuullut on se, että sateenvarjolla voi suojautua ydinaseita vastaan, joten ei huolen häivää vaikka joku niitä erehtyisi käyttämään. En tiennytkään että se on niin helppoa, mutta täytyy uskoa asiantuntijoita. Onko Suomella sitten yksi iso varjo vai onko jokaisen henkilön hankittava oma? Oikeasti minua pelottaa tämä hallitsijoiden ja heidän taustajoukkojensa holtittomuus, joka ei koske pelkästään naapurimaamme toimintaan. Olisiko meidän aika herätä ja tehdä jotakin?

6. ja 9.8.1945

Tsekkiin ei venäläisillä kiekkoilijoilla ole asiaa. Ei pitäisi missään nimessä päästää Tampereellekaan.

Penkkiurheilija

Nousin eräänä päivänä bussiin ja minua suorastaan karmi se, kuinka epäystävällistä osa asiakaskunnasta oli. Mihin on kadonnut kunnioitus ja toisen työn arvostus? Omalta osaltani haluan tätäkin kautta sanoa kiitokseni teille linja-autojen kuljettajat, että mahdollistatte osaltanne kulkemisen muuttuvassa tilanteessa pieneltäkin paikkakunnalta. Ihmiset ovat epäkohteliaita, älkää ottako sitä henkilökohtaisesti ja jättäkää tekin työt töihin.

Matkustaja