Kadonnutta kissaa kaipaava, puimuria ihmettelevä, palvelua kehuva…

0

Kadonnut 31.8. narttukissa Tipsu, 9, Sahan/Akustinpuiston alueelta. Musta/valkoinen, häntä täysin musta, hieman roikkuva vatsa. Ilmoita havainnoista:

0500 524 865

Kun ei saada Somerolle skeittipuistoa; kummaa sinänsä kun Ypäjällä ja Tammelassakin on. Liekö sitten kustannukset pienempiä kuin Somerolla. Niin miksei sitten tehdä skeittihallia, tyhjiä halleja ja rakennuksia kyllä on. Voitaisiko joskus panostaa lapsiin ja nuoriin, pleace. Tehdään yhdessä hyvää.

Ideoija

Nyt täytyy sanoa, että Someron nimikkopusero on todella onnistunut. Parempaa ei olisi voinut toivoa. On taitavia käsityöntekijöitä Somerolla.

Irma

Suuret kiitokset Kaarinalle ja Kirstille, kun laulatitte meitä 2.9. Katajakodin Mustikassa! Odotamme, että tulette pian uudelleen.

Tapani

Miksi jotkut puimurit ovat normaaliäänisiä ja jotkut piipittävät koko ajan, ovatko piipittäjät viallisia?

Ihmettelevä

Kyllä, olet tosi kova jätkä, joka aloitat musiikin kuuntelun täysillä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 03. Olet kova vain volyymiltasi. Kuului kerrostalon päähän. Toivottavasti sait kiksejä, itse olisin mielelläni nukkunut ennen omaisen hautajaisia. Poliisille on ilmoitettu. Toivon, että paikantavat naapurit tekevät myös valituksen taloyhtiölle. Tuossa ei yksinkertaisesti ole mitään ”hupaisaa”, mutta sitä sinä tuskin sisäistät.

Kaiutin

Käsittämätöntä herjausta Someron Eläinapuyhdistyksen toiminnasta: Nyt toimii eläinsuojelu niin kuin kuuluu, mutta onko se joltain pois, vaiko vain herjaamisen ilosta jollain huvi?

Katso peiliin!

Muistakaa kuinka ihana keilahalli meillä on ja kuinka hyvää ruokaa ja lounasta sieltä saa! Muistakaa käyttää myös tätä palvelua, jotta voimme jatkossakin ja tulevina vuosina nauttia mahtavasta asiakaspalvelusta, joka on aina todella ystävällistä ja luontevaa. Ja kuinka ihanaa on järjestää esimerkiksi lapsen synttäreitä siellä, nopeaa ja vaivatonta.

Keilaaja

Mitä pitää sattua, että iltaisiin ja öisiin jatkuviin järjestyshäiriöihin puututaan? Kuka tuntee piston sydämessään, kun ensimmäinen pahempi onnettomuus sattuu? Nolottaisi kuulua edes tuollaisten kaveripiiriin. Fiksu puuttuisi toimintaan.

Menkää moottorikerhoon

Oppilas ottaa sen verran ruokaa kuin jaksaa syödä. Ei ole kenenkään asia käskeä ottamaan lisää.

Ruokahävikki